Läsnäolevaa viestintää

Aloittava yrittäjä uskoo täysillä omaan ideaansa, tuotteeseensa tai palveluunsa. Mutta millä saisi innostuksen tarttumaan myös potentiaalisiin asiakkaisiin? Kun budjetti on tiukka, on houkuttelevaa säästää viestinnästä ja markkinoinnista. ”Teen nettisivut sitten kun olen päässyt alkuun.. Onko sillä nyt niin väliä miltä ne näyttää? Ei minulla ole aikaa roikkua somessa tai kirjoittaa blogia.” Mietipä itse. Kun tarvitset jotain palvelua, mistä etsit ja mikä herättää luottamuksesi? Näytä, että olet läsnä tässä ajassa, asiakkaidesi arjessa. Jätä jälki.

Sinun ei tarvitse tilata nettisivujen ulkoasua koodarilta, joka ei osaa kirjoittaa sujuvasti, tai sisällöntuotantoa kirjoittajalta, joka ei ymmärrä mitään visuaalisuudesta. Minulta saat visuaalisesti näyttävät ja modernit sivut, joissa sisältökin on miellyttävää luettavaa. Mitä muuta saisi olla: käyntikorttien suunnittelu, PowerPoint-pohja, esite, uutiskirje, apua sosiaaliseen mediaan tai vaikka tiedotteiden kirjoittamiseen ja mediakontaktointiin? Valmentajana voin jopa auttaa sinua yrittäjäidentiteettisi vahvistamisessa, vuorovaikutustaitojesi parantamisessa tai auttaa eroon esiintymisjännityksestä.

Olet sitten vasta suunnittelemassa yrityksen perustamista tai jo hyvässä vauhdissa, voin auttaa sinua kaikissa viestinnän ja markkinoinnin haasteissasi. Valmentajana osaan kysyä sinulta oikeat kysymykset tarpeidesi selvittämiseksi. Kun olemme samalla kartalla, pystyn luomaan sinulle juuri ne tarvitsemasi viestinnälliset elementit, joiden avulla jätät jäljen ja olet läsnä asiakkaidesi elämässä.

Minulta saat ystävällistä, nopeaa, proaktiivista, läsnäolevaa ja odotukset ylittävää palvelua. Lue ihmeessä alta, mitä asiakkaani ovat palveluistani ajatelleet.

Anna kuulua itsestäsi, niin saadaan hommat alkuun vaikka jo tänään!

Pyydä tarjous
Tehtyjä töitä
Esimerkkejä palveluista
Jätä jälki. Ole läsnä.

Tehtyjä töitä

”Valitsimme Tiinan tekemään nettisivujamme tarjouskilpailun (15 mukana) perusteella. Tiina vastasi erittäin nopeasti kaikkiin kysymyksiin ja erittäin perusteellisesti. Tapasimme kerran Skypellä ja kerran ”livenä”. Mielestäni Tiina osasi kuunnella meidän tarpeita ja osallistui juuri niin kuin toivoimme. Kun meillä oli joku toive, Tiina kuunteli ja kunnioitti sitä. Kun olimme neuvottomia ja halusimme Tiinalta näkemystä, hän uskalsi sen ilmaista ja olimme aina Tiinan näkemyksiin erittäin tyytyväisiä. Kaiken kaikkiaan projekti meni käsittämättömän sutjakkaasti ja olimme Tiinaan tyytyväisiä. Voimme lämpimästi suositella Tiinaa!”

Aku Hentilä
www.mindfaculty.fi
”Valitsimme Havenan suositusten ja tarjouskilpailun perusteella uusien verkkosivujemme toteuttajaksi. Tiinan kuunteleva ja vastuullinen asenne teki asioimisen hänen kanssaan helpoksi ja miellyttäväksi. Verkkosivujen toteutus - oli sitten kyse visuaalisesta ilmeestä tai teknisistä erityisratkaisuista - sujui erinomaisesti. Tiina kehitti ideoitamme ja työsti ne seuraavalle tasolle. Oli ilo asioida Tiinan kanssa. Suosittelen lämpimästi Tiinaa kaikkiin viestinnän hankkeisiin.”

Ulla Lahtinen
BPW Finland
www.bpw-finland.fi
”Yhteistyö Tiinan kanssa on helppoa ja luontevaa. Yhden tapaamisen jälkeen uusien kotisivujen luonnos oli valmis. Muutama puhelu ja pari sähköpostia vaadittiin lopulliseen versioon, joka vastasi täysin sitä, mitä toivoin yritykselleni. Ammattimainen ote, teknisten yksityiskohtien tuntemus ja asiakkaan toiveiden mukainen toteutus ovat Havenan vahvuus. Voin lämpimästi suositella Tiinaa vastaaviin projekteihin.”

Maija Serlachius
Sparris Oy
www.sparris.fi
”Halusimme uusia yrityksemme nettisivut ja netissä olevan tarjouskilpailun kautta päädyimme Havenaan, Tiinaan. Vaikutuksen Tiinassa teki heti hyvä asenne, nopea reagointi sekä asiakkaan tarpeiden kuunteleminen. Tapaamisemme jälkeen pian olivatkin jo valmiit uudet sivumme. Tiina hoitaa työnsä vastuuntuntoisesti, erittäin tarkasti, kuuntelee asiakkaan toiveita ja ottaa tarvittaessa asioista selvää niin että lopputulos on paras mahdollinen. Nopealla palvelulla on myöskin suuri merkitys. Musiikkialan yrityksenä sivuillamme on paljon musiikkia, videoita sekä kuvia, jotka Tiina sai hienosti toteutettua mukaan. Kuminan sivujen lisäksi Tiina toteutti mallikkaasti myös henkilökohtaiset artistisivuni. Kiitos Tiina!”

Tessa Virta
www.kumina.com
www.tessavirta.net
”Tiina teki minulle uudet kotisivut ja blogipohjan Wordpressiin. Kaikki yhteydenotot tapahtuivat sujuvasti sähköpostitse ja hän ymmärsi hyvin mitä hain ja halusin. Hän osaa myös vastata selkokielellä maallikon kysymyksiin ja jaksoi opastaa ja neuvoa. Kaikki sujui sovittujen aikataulujen mukaisesti. Olen erittäin tyytyväinen uuteen sivustooni ja olen saanut siitä paljon kehuja myös asiakkailta.

Suosittelen lämpimästi Havenaa ja Tiinaa vastaviin projekteihin!”

Karin Westerlund
www.karinwesterlund.fi
”Tiina on mainio yhteistyökumppani ja loistava persoona. Hän osaa nähdä asiakkaan tilanteen ja tarjoaa täsmällistä palvelua. Hän kuuntelee, kommentoi ja ottaa vastuun. Hän on ammattilainen, joka hallitsee kotisivujen tekemisen alusta loppuun. Hänen näkemyksensä viestinnän taitajana palveli minua erinomaisen hyvin. Tiina teki yritykselleni WordPress-teeman pohjalta visuaalisesti kauniit ja käyttäjäystävälliset sivut, todella nopeasti. Hän ratkoi monta haasteellista pulmaa rauhallisesti ja asiakaslähtöisesti.

Tapasimme aluksi ja katsoimme suunnitelmani, joiden perusteella hän teki suosittelemansa teeman pohjalle sivut lähes valmiiksi. Tapasimme muutaman päivän kuluttua uudelleen tehdäksemme sivut lopulliseen julkaisukuntoon yhdessä. Hän neuvoi ja opasti minua sekä lupautui myös auttamaan jatkossa.

Suosittelen lämpimästi Tiinaa, kun tarvitset hyvät kotisivut yrityksellesi.”

CEO Katriina Ekko
PRO CRAFTS OY – luovien alojen suunnittelu- ja viestintätoimisto
www.procrafts.fi
”Voin lämpimästi suositella yhteistyötä Tiinan kanssa. Nettisivujen toteutus sujui vaivattomasti, nopeasti ja tehokkaasti. Tiinalla on hieno kyky kuunnella, kysyä oikeita kysymyksiä ja saada nopeasti kiinni siitä, mitä asiakas haluaa. Nettisivujen lisäksi hän suunnitteli myös yhtenäisen ilmeen mukaiset käyntikortit yritykselleni. Hänellä on vahvaa visuaalista näkemystä ja se yhdistettynä tekniseen osaamiseen on kultaa! Tiina on lämmin ja helposti lähestyttävä ihminen. Hän on erittäin palvelualtis sekä luotettava ja ammattitaitoinen siinä, mitä tekee. Kun haluat säästää omaa aikaasi ja "harmaita hiuksia" niin suosittelen, että otat pikimmiten yhteyttä Tiinaan.”

Johanna Lampila
www.johannalampila.com
”Tiinan kanssa on ollut helppoa toteuttaa yritykseni nettisivut. Tapasimme kerran ja loppu hoidettiin sähköpostin välityksellä. Tiina sai heti kiinni siitä, mitä haluan ja minkä tyyliset sivut sopivat juuri minulle ja yritykselleni. Koko homma hoitui alusta loppuun ammattimaisesti, niin teknisen toteutuksen kuin sivujen ilmeen osalta.
Suosittelen ottamaan yhteyttä Tiinaan, jos tarvitset apua viestintään tai haluat yrityksellesi uudet nettisivut tai kenties päivittää vanhoja sivujasi.”

Kirsi Ilola
Movedo
www.movedo.fi
”Tiina on ollut mahtava yhteistyökumppani nettisivujemme ja kaiken muunkin markkinointimateriaalin luomisessa. Koska Tiina on myös valmentaja, hän osasi kysyä oikeita kysymyksiä selvittääkseen mitä tarvitsemme, vaikka meillä ei ollut valmiita ajatuksia siitä mitä haluamme. Hänellä on sekä visuaalista näkemystä että taito muokata sisältö viestinnällisesti parhaaseen muotoon. Lisäksi hän hallitsi tarvitsemamme tekniset ratkaisut, joten saimme kaiken yhdestä paikasta. Tiinan kanssa on aina ilo asioida. Pomon Enkelit kiittävät!”

Pia Aalto, Minna Kurttila ja Mari Rantala
Pomon Enkelit
www.pomonenkelit.fi
”Halusimme saada näkyvyyttä pääkaupunkiseudun paikallislehdissä tuoreen yhteistyökuviomme tiimoilta. Tiina laati meille kattavan kontaktilistan relevanteista medioista ja kontaktoi nopealla aikataululla yhdessä sovitut toimitukset. Ensimmäiset jutut olivat tärkeimpien medioiden nettisivuilla jo samana päivänä ja juttuja julkaistiin myös useassa painetussa lehdessä. Tiina sai kaikki kontaktoimansa toimittajat innostumaan aiheesta ja piti meidät hyvin ajantasalla projektin etenemisestä. Suosittelemme lämpimästi hyödyntämään Tiinan asiantuntemusta ja laadukasta toteutusta missä tahansa viestinnän tarpeissa.”

Jukka Meklin
Kliento Oy
www.kliento.net
”Olen käyttänyt Tiinaa apuna useamman kerran yritykseni viestinnässä. Yhteistyö hänen kanssaan on sujuvaa. Tiina tuntee hyvin modernin viestinnän välineet ja tarpeet. Arvostan suuresti sitä asennetta, jolla Tiina aina tarttuu toimeen. Mitä hän ei tiedä, hän selvittää. Tiina on työssään tarkka ammattilainen, jonka aikataulut pitävät. Hänellä on loistava suomen kielen taito ja kyky kirjoittaa sujuvaa ja kiinnostavaa tekstiä. Häneltä löytyy myös näkemystä ja teknistä osaamista pukea viesti upeaan visuaaliseen ilmeeseen. Voin lämpimästi suositella Tiinaa, kun etsit viestinnän osaajaa.”

Jaana Keho-Kosonen
Yana - elämäntaidon valmentajasi

www.yana.fi

Esimerkkejä palveluista

Puhutteleva sisältö

Tekstintuotanto:
- tiedotteet
- nettitekstit (hakukoneoptimoidut)
- blogitekstit
- artikkelit
- esite- ja mainostekstit
- tuote- ja palvelukuvaukset
- yritysesittelyt

Oikoluku ja kielenhuolto

Kääntäminen (fi-en-fi)

Ajantasainen verkkoviestintä

Nettisivut
- ulkoasun suunnittelu ja toteutus
- nettitekstit ja blogit
- hakukoneoptimointi
- päivitysopastus / päivityspalvelut

Sosiaalinen media
- konsultointi
- kampanjat
- profiilien luonti ja päivitykset

Sähköiset uutiskirjeet

Mieleenpainuva ilme

Markkinointimateriaalien suunnittelu:
- käyntikortit
- esitteet ja flyerit
- julisteet, banderollit
- nettibannerit ja mainokset

Yritysilmeen suunnittelu:
- logo
- väri- ja kuvasuunnittelu
- PowerPoint- ja KeyNote-pohjat
- asiakirjamallit ja lomakepohjat

Asiakkaat tavoittava viestintä

Viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu
Mediakontaktointi
Tilaisuudet ja tapahtumat
Viestintäkonsultointi
PS. Teen nettisivut joko Wordpress- tai RapidWeaver-alustalle. Valmiita teemoja räätälöiden voin tehdä sinulle yksilölliset ja erottuvat sivut. Opastan sinulle ohjelmien perustoiminnot, jotta voit rauhassa päivittää sivuja silloin kun sinulle sopii. Jos sivuille ei tule usein muutoksia tai et muuten vaan halua käyttää aikaa päivittämiseen, voimme myös sopia päivityspalvelusta. Sivut ovat aina responsiiviset eli näyttävät hyviltä kaikilla laitteilla.